Faceți căutări pe acest blog

Despre mine

          
-pagina in constructie-

24 de comentarii:

  1. Felicitari Diana!!!Amandina a fost dementiala:X si nu numai:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si ma bucur mult ca ti-a placut amandina, si eu o ador <3
      Pupici :*

      Ștergere
  2. bravo sibianco! imi place blogul tau, l-am descoperit astazi si vreau sa te felicit pentru retete si fotografii, sunt delicioase!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! Ma bucur ca iti place blogul si te astept cu drag ori de cate ori cauti o reteta anume :)
      Pupici cu drag <3

      Ștergere
  3. Ce placut este sa-ti citesc retetele!Din cateva motive,cum ar fi : prajiturile tale sunt absolut fantastice,pozele sunt clare si frumoase si...pe de-asupra scrii corect gramatical si mai ai"tupeul"sa folosesti si semnele de punctuatie(nu spun ca le folosesti corect,ci ca le folosesti,caci in lumea internetului e,parca,o rusine ca trebuie sa le folosesti).Imi place ce am vazut si citit la"despre mine".Si eu sunt nascuta la granita dintre sagetator si capricorn,eu sunt pe 22 decembrie,numai ca am vreo(probabil)15-20 de ani mai mult.Ca sa nu te mai plictisesc,voiam sa-ti urez toate cele bune,sa o tii tot asa si,daca nu ne mai"vedem"pe net,sa-ti urez ca Sarbatorile Pascale sa-ti aduca multa lumina,liniste si iubire!Multe salutari de la malul Marii Negre!Daniela Vintilescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil comentariul primit de la dumneavoastra este cel mai frumos de pana acum! Va multumesc ca v-ati rupt cateva minute din timpul dumneavoastra ca sa imi scrieti niste randuri atat de frumoase! Cat despre scris corect din punct de vedere gramatical, e o obsesie :) ca rar intalnesti romani care o fac!
      Sa aveti parte sarbatori luminate si multa liniste sufleteasca!
      Va imbratisez cu drag,
      Diana

      Ștergere
  4. foarte fain blogul tau...abia astept sa il descopar mai bine. si eu locuiesc in sibiu! felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. f dragut blogul tau...felicitari..

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Diana. ador blogul tau, esti foarte talentata si creativa si se vede ca intotdeauna gatesti cu/din pasiune. Si eu am inceput sa scriu pe blog acum un an jumatate si la inceput faceam poze cu telefonul (Blackberry). Intre timp mi-am cumparat si eu un Nikon, dar emotia primelor retete nu o voi uita niciodata. Cu mult drag, Yolanda

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubita mea ma bucur mult pentru tine si pentru reusita ta ... si cand ma gandesc cum te-am cunoscut :) nu imi vine sa cred ca faci cu totul alceva si chiar faci foarte bine cred ca e esti facuta pentru a ne invata sa gatim ... sincer eu nu le prea am dar am incercat unele rete si mi-au iesit surprinzatoe de bine .Felicitari ,cu multa admiratie Cristina TM

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana...esti casatorita? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. azi ti-am descoperit blogul si am ramas impresionata cat de tanara esti si cate stii sa faci.Promit ca am sa incerc cateva din retetele tale si iti voi scrie cum mi-au reusit .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca zodiile n-au nici o importanta. Nu stiu de ce oamenii cred si citeaza asa ceva. :(
    In rest numai de bine :) sibianco! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Diana, am scos reteta ta de prajitura cu prune, sper sa-mi iasa la fel de bine ca si tie. Felicitari pt blog! E minunat! (si eu sunt din Sibiu :))

    RăspundețiȘtergere
  12. te pup Diana-Oana!!!!superb blogul tau. Foarte bune retetele pe care le-ai prezentat si ador introducerile unicate pe care le creezi la fiecare reteta.te puup!!Nane :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Diana draga, e prima data cand intru in casuta ta si sunt extrem de incantata ca te-am descoperit asa. Apreciez pasiunea cu care te ocupi de acest pproiect, iti doresc muuulte satisfactii si te voi mai vizita si aici! Te pup! Elena Pacuraru

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari Diana draga pentru acest proiect minunat.Si eu am reusit sa fac multe prajituri (ceea ce nu faceam inainte)inspirandu-ma din retetele tale.Te pup si tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Superb blogul tau! Mai ales ca intamplator am dat peste el. Cautam de zile intregi o reteta de paine de secara. Adevarata. Toate erau concepute cu adaus mare de faina alba de grau. Pai, ori fac paine de secara, ori fac paine cu ceva secara. Am insistat pe tot felul de bloguri, am gasit aceeasi poveste; explicatia era ca faina de secara nu creste fara adaus de faina alba. Si nu putina... Apoi treaba cu maiaua. Atat de complicata procedura, incat fabricarea unei paini de secara dura o vesnicie. 7 zile maiaua, inca 2 zile fermentarea painii, si uite asa am ajuns sa cred ca painea asta de secara e mai pretentioasa ca un cozonac. Am incercat si eu sa fac(si nu de putine ori) dar nu am fost multumita de rezultat.Ori necrescuta si clisoasa, ori crescuta ceva dar cu un grad de umiditate crescut in interior incat creea impresia ca nu e suficient de coapta. Am facut-o pana si la masina de paine.Ce e drept m-am incapatanat s-o fac fara plamadeala. Nu iese asa cum trebuie. Drojdia, fie ea cat de buna, nu are putere s-o creasca si s-o afaneze.Abia pe blogul tau am gasit o reteta de paine de secara convenabila. Mai bine zis doua retete, doar ca una e cu lapte batut si noi acum tinem post...Am facut aseara maiaua si am lasat-o la fermentat. Sper din tot sufletul ca si painica mea sa iasa tot atat de frumoasa si de gustoasa ca a ta, cu ata mai mult cu cat sotul meu chiar are atata nevoie de ea. Multumesc inca o data pentru retete si am sa te tin la curent cu rezultatele mele culinare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pentru ceea ce faci! Nu ma asteptam ca in spatele acestui blog sa stea o tanara simpatica care vorbeste cu daruire despre gatit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna Diana,
    Am descoperit blogul tau de curand si sunt frumos impresionata, mai ales de pozele minunate pe care le faci!
    O sa iti vizitez pagina destul de des avand in vedere ca si eu detin un blog culinar, care este sa zicem...mai la inceput :-).
    Ma bucur sa te cunosc si iti urez mult succes in tot ceea ce faci! Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.passionateaboutbaking.com/2011/12/baking-eggless-rich-bittersweet-chocolate-orange-strawberry-tart-with-digestive-biscuits.html

    <===>

    http://www.justlovecookin.com/2012/02/tarta-no-bake-cu-ganache-de-ciocolata-si-capsune.html

    Si de asemenea...

    http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/jagody/pancakes/przepis.html

    <===>

    http://www.justlovecookin.com/2012/06/profiteroles.html

    Stai linistita, este exagerata si nedreapta...

    RăspundețiȘtergere
  19. DIANA sincere felicitari pt asa blog, si mai ales ca esti asa de tinerica si scumpica!!!!!Am facut candva bagels, nu ma intreba de unde m-am inspirat, dar au fost catastrofali..Azi am avut o mica pauza si m-am gandit sa fac niste covrigi, caci covrigaria din loc. s-a inchis. Ce noroc pe mine, caci navigand haotic oarecum, am dat peste site tau. M-am repezit cu viteza luminii si am facut reteta ta da BAGELS. Au iesit superbi!!!! MULTUMESC si promit ca ne vom mai auzi.Pupici!!!!!! Vali

    RăspundețiȘtergere
  20. Alina Caliskan26 august 2013, 15:40

    Surpindere si incantare, asta e starea traita dupa ce ti-am "rasfoit " blogul. De la tehnica pana la prezentare, gasesc ca munca ta merita aprecieri si multumiri. Mutumiri pentru ca ne inspiri si "transformi" nevoia de a gati in pasiune!
    (Reusita acestui blog tine de modalitatile folosite- informatie, surse de inspiratie, calitatea fotografiei- [pe scurt detalii esentiale). Esti favorita mea dintre atatea zeci de bloguri - emisiuni - documentare! :))

    Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua,

    Am un blog cu retete numit ToEat [punct] ro care se afla abia la inceput si doresc sa imi spuneti daca exista posibilitatea de a-l promova prin intermediul blogului dumneavoastra.
    Ma gandeam la varianta postarii unei retete cu legatura catre blogul meu.
    Imi puteti trimite raspunsul dvs la adresa de email dinicaandrei@fastmail.net

    Va multumesc,
    Andrei Dinica

    RăspundețiȘtergere