Faceți căutări pe acest blog

duminică, 14 septembrie 2014

Blueberry lemon bundt cake


O nouă rețetă îmi amână planurile de a scrie despre diversificarea alimentației bebelușului. Am multe notițe care trebuiesc puse în ordine și așezate pe o pagină albă, însă trebuie să recunosc că amân momentul din cauza timpului meu liber muuuult prea scurt. Chiar și această rețetă, extrem de simplu de pus în practică, a fost încercată într-o seară târziu (înțelegeți de ce pozele din timpul preparării sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desăvârșire), fotografiată duminica dimineața foarte devreme, fotografiile editate imediat (că nu mă pot abține), iar postarea scrisă după mai bine de o luna, aproape de miezul nopții! Dar, per ansamblu, mă consider mulțumită că ajung să fac o postare chiar și o dată pe lună! E mica mea plăcere nevinovată, sursa mea de buna dispoziție și energie!
Și... promit solemn că foarte curând vine și postarea despre diversificare, cu rețeta aferentă de iaurt și brânzică de vaci pentru bebeluși!
Până una-alta, rețeta de bundt cake cu aromă sublimă de lămâie, pete purpurii de afine și frosting delicios de cremă de brânză este chiar aici, așteptând să fie testată și lăudată în gura mare pe la vecini, prieteni, cunoscuți, acum când încă piețele abundă în afine și alte fructe de pădure! Și ca să conchid vorbăraia, trebuie să vă spun că sunt decisă: prefer prăjiturile cu fructe în detrimentul oricăror alte deserturi! Acest desert m-a convins!