Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 martie 2013

Batoane cu cereale pentru micul dejun


De o bucată de timp am început să respect cu sfințenie cele trei mese principale ale zilei! 
La micul dejun mă răsfăț mereu. Fie că este vorba despre un baton cu cereale, sau câțiva biscuiți digesttivi, am grijă ca micul meu dejun să întrunească următoarele caracteristici: să fie sățios, consistent, cu un aport de calorii ușor mai mare decăt celelalte mese principale, să îmi satisfacă nevoia de dulce și să îmi asigure energie pentru o zi întreagă! Aceste batoane cu cereale nu fac excepție de la regula micului meu dejun și au avantajul că sunt extrem de delicioase.

Ingrediente:
(10-12 batoane)
450 g fulgi de ovăz+secară
50 g picățele ciocolată
50 g fulgi de migdale
50-100 g stafide aurii
o cutie de lapte condensat (300g)

Amestecăm toate ingredientele într-un bol, după care turnăm întreg amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, presăm și nivelăm suprafața amestecului cu o spatulă de lemn și coacem în cuptorul încins la 180° timp de 20-25 minute. Am folosit o tavă cu dimensiunile 25x30cm.
Lăsăm totul să se răcească complet în tavă, apoi dăm tava cu totul la frigider pentru minim două ore. Abia acum putem porționa batoanele după preferință, folosind un cuțit pentru pâine (cu zimți). 


Perfecte pentru un mic dejun rapid, perfecte pentru a fi luate în geantă la serviciu, sau savurate în mașină în drum spre serviciu! Pur și simplu perfecte!

Pont: Învelite în folie alimentară, se pot păstra la congelator până la 6 luni!


vineri, 22 martie 2013

Tort cu pere (de post)


A început postul Paștelui. Îmi doresc să vă întâmpin cu rețete potrivite care să facă din această perioadă de șapte săptămâni de post una în care alegerile culinare nu vă vor îngreuna perioada de pioșenie. Este firesc ca în aceste săptămâni să ne gândim mai mult la beneficiile pe care postul le aduce sufletului nostru, și să nu fim preocupați de ceea ce punem pe masă! Postul nu se dorește a fi doar o perioadă în care selectăm cu grijă alimentele introduse în meniul zilnic, ci o perioadă de reflecție asupra noastră, asupra comportamentului nostru, asupra greșelilor noastre... o perioadă de înțelegere a noțiunii de bun! Aceasta, cred eu, este adevărata însemnătate a postului! 
Alegerile culinare din această perioadă sunt și mai ușor de făcut astăzi, când există înlocuitori pentru fiecare produs de origine animală cuprins (de regulă) în regimul nostru de zi cu zi! În una dintre postările trecute v-am îndrumat spre postarea lui Andie de la Andie's veggies, în care a cuprins mai toți înlocuitorii pentru ouă și lactate în bucătăria vegană - vă va fi foarte de ajutor să cunoașteți cu ce se pot înlocui ouăle și produsele lactate în preparatele vegane/de post.

Toate acestea fiind spuse, am pregătit un tort vegan, cu pere aromate și gust de toamnă, ce-i drept, însă  totodată în ton cu vremea mohorâtă de afară! Oare ce să facem ca să vină odată primăvara?! Văd că florile nu ajută :( 

Ingrediente blaturi:
250 g făină
250 g zahăr
două lingurițe de praf de copt
1/2 linguriță de sare
100 ml ulei
150 ml lapte de soia
50 ml suc de portocale
o linguriță de esență de vanilie
două lingurițe de coajă de lămâie

Pentru început cernem făină împreună cu sarea și praful ce copt. Amestecăm zahărul cu uleiul și sucul de portocale, laptele de soia, coaja de lămâie și esența de vanilie până la încorporarea perfectă, după care turnăm amestecul peste făină&co. Mixăm până la încorporare și împărțim compoziția în două forme de copt rotunde tapetate cu hărtie de copt (eu am folosit două forme cu diametrul de 12cm - pentru o formă cu un diametru mai mare măriți cantitatea de ingrediente). Deasupra fiecărui blat presărăm nuci tăiate!


Coacem blaturile în cuptorul încins la 180°C pentru 15-17 minute sau până când capătă o frumoasă culoare aurie și o scobitoare introdusă în mijlocul blatului iese curată!


Lăsăm blaturile să se răcească complet!
Pregătim un compot de pere folosind: 
150 ml apă
o pară mare (curățată și feliată)
100 g de zahăr brun (sau după gust)
o steluță de anason

Lăsăm și compotul să se răcească complet, după care zdrobim bucatile de para, rezultând astfel un piure fin!
Hidratăm gelatina (3 grame) pentru 15 minute în 25 ml apă, la baie de aburi, după care o adăugăm piureului de pere. În final, încorporăm piureul de pere în 150 ml frișcă vegetală bătută și umplem blaturile cu crema astfel obținută, folosind și un inel detașabil.
Se lasă tortul la rece cel puțin patru ore, astfel încât crema să se întărească. După cele patru ore, îndepărtăm înelul detașabil și îmbrăcăm tortul în frișcă vegetală (eu folosesc Creme patisserie de la Meggle).
Ornăm tortul cu chipsuri de pere (felii subțiri de pere uscate la 60°C pentru patru ore) și forme de pere obținute din ciocolată topită și nuci presărate.


Poftă mare!


marți, 19 martie 2013

Cei mai buni biscuiți digestivi (de post)


Cei mai buni biscuiți digestivi? Și de post? Cred că glumești! - Aș fi exclamat fără ezitare dacă cineva mi-ar fi spus că există, că se pot obține acasă! Cum? În cel mai simplu mod posibil! 
Am găsit rețeta aici. și mi-a atras atenția asemănarea făcută cu biscuiții McVitie's, care sunt cei mai buni biscuiți digestivi pe care eu am avut prilejul să îi mănânc și pe care nu, nu i-am văzut pe rafturile magazinelor românești! 
Ok, mi-am zis! Let's give them a try!

Ingrediente:
(circa 20 bucăți)
75g făină de secară
75g făină neagră de grâu
1/2 linguriță de praf de copt
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
80g zahăr brun
4 linguri de ulei de floarea soarelui
8 linguri de compot de pere (ingredientul surpriză care oferă biscuiților cel mai mare efect)
25 g margarină vegetală rece
un vârf de cuțit de sare
o mână de stafide și câțiva fulgi de migdale

Dacă veți citi rețeta care m-a inspirat pentru gătirea acestor delicioși biscuiți digestivi, veți observa că diferă ușor atât cantitățile, cât și ingredientele folosite. Pe scurt, am adăugat în plus un strop de margarină, migdale, sare și am folosit compot de pere în loc de apă! De ce compot de pere? Păi... aveam pregătit un compot din pere (250 ml apa, o pară, 50 g zahăr și o steluță de anason) și m-am gândit că poate ”dă mai bine compotul în loc de apă”! Coreeeeect! Așa a fost! Doza mică de anason combinată cu puțin din aroma bucăților de pară au făcut din biscuiții digestivi ceva mirific! Nu cred că apa le-ar fi dat o asemenea aromă, deși consistența ar fi cu siguranță aceeași. Un lucru important de știut despre mine este că nu am limite în bucătărie, îmi place să mă joc cu aromele, să improvizez, să încropesc de toate, I always keep an open mind and it is so damn good!
Cântărim ingredientele și le adăugăm pe toate (mai puțin stafidele și fulgii de migdale) într-un bol, nefiind importantă ordinea! Frământăm cu mâna un aluat tare, care nu se lipește pe mână, după care adăugăm stafidele și fulgii de migdale sfărmați cu o strângere puternică a pumnului. Răsturnăm aluatul pe o planșetă înfăinată și întindem o foaie de 0.5-0.7 cm grosime. Decupăm biscuiții cu o formă rotundă, cu marginile ascuțite. Recomand folosirea unei forme pentru biscuiți specială, în detrimentul unui pahar, deoarece aluatul conține stafide și gura unui pahar nu va fi capabilă să taie perfect stafidele, rezultând astfel o formă mai puțin rotundă a biscuiților - totuși, asta nu vă împiedică să încercați rețeta!
Așezăm cercurile de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt pe care o dăm la cuptorul încins la 180⁰C pentru 17-18 minute, până când marginile devin aurii!
Nu pot descrie în cuvinte cât sunt de buni, fragezi, aromați! Cu siguranță vor înlocui pe veci nelipsitul pachet de biscuiți Belvita Start din dulapul meu, având avantajul că se fac foarte ușor și rapid, am siguranța că am folosit ingrediente naturale și, ca și bonus, toată bucătăria este invadată pe timpul coacerii de un miros sublim!
Biscuiții digestivi asigură organismului aportul necesar de fibre pentru o zi întreagă, fiind indicat a se consuma la micul dejun! Doi-trei biscuiți fac foarte mult, nici nu vă imaginați cât!
Din păcate, doar o poză am reușit să fac, m-a lăsat bateria după primele două cadre și nu mai aveam răbdare să aștept să se încarce, însă vin și cu secțiunea unui biscuite la tura viitoare și oh, da! asta se va întâmpla curând!





luni, 18 martie 2013

"Share the love"

Mi s-a părut foarte drăguță ideea de a împărtăși cu prietenii articole frumoase/utile pe care ai avut ocazia să le citești și pe care nu știi dacă alții vor avea prilejul să le citească! Lumea online e maaaaaaaare și fiecare dintre noi apucă să vadă o parte minusculă a ei, așa că m-am gândit și am organizat frumos o listă de articole care mie mi s-au părut extrem de utile (nu doar în bucătărie - dar preponderent acolo) și care este posibil să vă intereseze și pe voi!
Ideea am văzut-o pe blogul Deenei - Makeup Dream și am pus-o în practică pe măsură ce mi-am dat seama că am citit niște articole prea faine în ultima vreme pentru a nu le împărtăși cu voi! Mulțumesc pentru idee, Deena!

1.
În primul rând încep cu articolul Andreei de la Andie's veggies, intitulat ”Înlocuitori pentru ouă și lactate în bucătăria vegană”, articol care vine ca o mană cerească acum la început de post pentru cei care îsi doresc să postească, dar util și pentru cei care se gândesc să adopte acest stil de viață - vegetarianismul! Articolul este foarte bine documentat, conține o gamă largă de substituenți testați în bucătăria ei, astfel Andreea garantând reușita tuturor rețetelor obținute cu substituenți ai ouălor și lactatelor! Trebuie să vedeți articolul, neapărat!

2.
În al doilea rând, celor care bucătăresc dulciuri și torturi în special, dar încă n-au găsit rețeta potrivită de fondant, le recomand cu mare drag fondantul obținut din marshmallows - jeleuri gumate, urmând rețeta Antoninei de la Dulcegării culinare! Pe mine m-a salvat de fiecare dată când mi-am dorit un tort acoperit cu fondant și pot doar să îi mulțumesc Antoninei că a adus în atenția noastră un procedeu atât de simplu de obținere a fondantului!

3.
Începând de săptămâna trecută am maia pentru obținerea unei pâini 100% naturală, urmând rețeta Codruței de la Apă.Făină.Sare! Recomand și susțin cu înverșunare obținerea pâinii în casă, mai ales folosind îngrediente naturale și sănătoase, așa că trebuie să aruncați o privire pe blogul Codruței, veți găsi acolo nu numai procedeul de obținere al maielei, dar și un munte de rețete delicioase de pâine!

4.
Pentru că Paștele se apropie cu pași grăbiți, nu puteam să nu vă ghidez spre un articol care conține idei minunate de decorațiuni pentru Paște! L-am citit săptămâna trecută și am reținut unele idei de decorațiuni, vă recomand să faceți la fel!

5.
Nu pot să nu enumăr și să aduc în atenția voastră blogul Dianei de la DreamsFactory, asta în cazul în care nu ați fost pe fază și ați ratat concursul de 8 martie în cadrul căruia premiile oferite au fost marca DreamsFactory! Vă spun sincer, vă veți dori ca toate produsele pe care le regăsiți pe blog să fie ale voastre, dar mie mi-au picat cu tronc etichetele vintage pentru bucătărie - mi se par absolut superbe!

Probabil că au mai fost articole interesante pe care le-am citit, dar m-am oprit la cinci cele mai interesante și sper să le parcurgeți și voi pe toate cu plăcere și să găsiți utilul din fiecare :)
Pe măsură ce voi citi articole interesante este posibil să realizez acest tip de postări într-un mod regulat -  poate lunar! Sper să vă placă ideea și să împărtășiți și voi la rândul vostru ideile/rețetele/articolele pe care le considerați utile!

Sharing the love is beautiful!



marți, 12 martie 2013

Pavlova cu ciocolată


Blogul meu s-a născut din pasiunea de a găti și de a prezenta într-un mod plăcut ochiului preparatele gătite! Apoi a intervenit fotografia, ca și activitate conexă, dar acum nelipsită din viața mea! Blogul mi-a captat 90% din timpul liber de care dispuneam și am devenit eu dependentă de el, de a scrie, de a fotografia, de a încerca rețete noi! Apoi am pășit ușor timid în spațiul online, unde am ”cunoscut” (cu cele mai mari și evidente ghilimele de rigoare) oameni de care mă lega aparent aceeași pasiune! Nu au întârziat să apară aprecieri, sfaturi, critici, dar nici dezamăgiri de-a lungul timpului... De multe ori am vrut să renunț să mai scriu, să mai fotografiez, să mai postez! M-am simțit neașteptat de afectată de unele impresii și injurii aduse mie și muncii mele... am căzut... dar m-am ridicat! Pentru că mi-am imaginat cum va fi viața mea fără toată această lume... fără blog, fără încercarea unor preparate culinare noi, fără aranjarea unui cadru pentru fotografii, fără suspansul dinaintea introducerii cardului foto în laptop, fără prelucrarea fotografiilor de care mă simt mulțumită! Ar fi anostă... ar fi lipsită de sens! Pentru că, rolul primordial al blogului a fost și este încă să mă completeze, să mă umple de încântare și emoții, să-mi aducă bucurii! Bucurii care nu pot fi eclipsate de nicio întâmplare urâtă și nicio acuză fondată sau nefondată! Blogul încă există pentru că este o parte importantă din viața mea și pentru că am susținut mereu că atâta vreme cât pasiunea pentru bucătărie și fotografie există, blogul meu va primi atenția cuvenită! Nu este relevant pentru mine faptul că doi sau douăzeci sau două sute de oameni nu îmi apreciază munca și întreg spațiul virtual! Este important faptul că oamenii dragi mie, care mă cunosc (fără nici un fel de ghilimele) și mă respectă, îmi apreciază munca și mă citesc cu drag, cunoscând foarte bine cât de importantă este aceasta mică parte din viața mea - blogul!
Am vrut să subliniez asta - acum, aici!

Acestea fiind spuse, trecem mai departe la scrierea rețetei pentru Pavlova cu ciocolată, cu ale cărei fotografii v-am amăgit de câteva zile pe Facebook!
La fel de delicioasă ca și prima pavlova încercată de mine cu vreun an în urmă, aceasta ne-a adus același zâmbet de mulțumire pe chip (n-aș spune zâmbet tâmp :P) pe care numai o bucată generoasă de ciocolată o poate face! And it was awesome!

Ingrediente:
(pentru două bucăți ce urmează a fi suprapuse)
4 albușuri (aproximativ 120g)
200 g zahăr tos
o linguriță de sare
un vârf de linguriță de cream of tartar
o lingură de amidon
o lingură de oțet de mere
trei linguri de cacao neagră 
50 g ciocolată rasă fin

Începem cu preîncălzirea cuptorului la temperatura de 180°C. Apoi începem să batem spumă albușurile de ou aflate la temperatura camerei. Când spuma începe să se formeze, adaugăm zahărul tos. Nu adăugăm tot zahărul deodată, ci treptat, lingură cu lingură. Din momentul în care am adăugat ultima lingură de zahăr, mixăm la viteză mare cel puțin cinci minute, până când mixerul lasă urme în spuma lucioasă, deci spuma este (cum s-ar spune) băț! Acum este momentul să adaugăm o lingură rasă de amidon alimentar (de tipul Gustin de la Dr. Oetker) și o lingură de oțet de mere. Amestecăm totul încă un minut, având grijă ca toată compoziția să fie mixată bine și ingredientele omogenizate!
În final, adăugăm cele trei linguri de cacao, cernută în prealabil, și ciocolata rasă, amestecând ușor cu o spatulă, cu mișcări ample și circulare, de sus în jos, până la încorporare!

Împărțim compoziția în două părți (eu am împărțit-o cam 60% și 40%) pe care le turnăm în tava tapetată cu hârtie de copt, dându-le o formă rotundă, însă diametru diferit. Prima bezea avea cam 25cm diametru, iar a doua aproximativ 20cm diametru.

Dăm tava la cuptorul încins și, în momentul introducerii în cuptor, micșorăm temperatura cuptorului la 140°C și lăsăm pavlova la copt aproximativ 60-85 minute, până când capătă o ușoară tentă aramie și este tare la atingere. Atenție (!!!) să nu o lasati prea mult, dacă se arde devine amară! Mai bine verificați din 10 în 10 minute, după primele 30 minute! După ce constatăm că este coaptă, oprim cuptorul, deschidem ușa acestuia și lăsăm Pavlova să se răcească în cuptor cu ușa întredeschisă!

O ornăm cu frișcă, pepene galben, căpșuni, ciocolată topită etc etc. 
You'll love it! You'll just love it!







miercuri, 6 martie 2013

Mini-tarte cu pere și gorgonzola


Nu găsesc fruct sau legumă care să se potrivească și să completeze mai bine gustul amărui al brânzei gorgonzola la fel de bine ca și perele și strugurii! Cred că aceste alimente există doar pentru a fi consumate împreună, sunt de nedespărțit! Brânza cu mucegai este fără îndoială o delicatesă, însă poate fi lipsită de savoare dacă nu este combinată cu alimentul potrivit! 
Pears + gorgonzola = Real  
Am găsit aici o variantă de mini-tarte cu pere și brânză cheddar, însă cum mie mi se pare că perele se simt cel mai bine în compania brânzei gorgonzola, am preluat doar rețeta pentru crustă de acolo! Recunosc că mi s-a părut interesant să adaug făină de mălai în aluatul pentru crustă, și am făcut-o, iar gustul a fost extrem de complex... mi-a placut maxim!
Așadar, iată rețeta!

Ingrediente crustă:
(pentru 8-10 mini-tarte)
150 g făină albă
100 g făină de mălai
1/2 linguriță de sare
1/2 linguriță de praf de copt
1 ou
100 g cremă de brânză
125 g unt

Ingrediente umplutură:
două pere mari
aproximativ 150 g brânză gorgonzola
fulgi de chilli
piper măcinat
frunze proaspete de rozmarin

Folosim robotul de bucătărie pentru formarea bilei de aluat, este cea mai simplă modalitate de a face aluaturi nedospite din punctul meu de vedere! Punem în vasul robotului ingredientele solide (făina albă, făina de mălai, sarea și praful de copt) și le procesăm timp de câteva secunde pentru a se amesteca bine! Apoi adăugăm untul rece tăiat felii, oul bătut și crema de brânză, după care din nou procesăm toate ingredientele la viteză maximă până când se formează o bilă compactă de aluat!
Învelim aluatul în folie alimentară și îl dăm la frigider pentru o jumătate de oră sau, dacă sunteți grăbiți, un sfert de oră la congelator!
Punem aluatul rece pe o planșetă înfăinată și întindem o foaie de 0,5-0,7 cm grosime pe care o decupăm apoi cu o formă rotundă, cu diametrul puțin mai mare decât formele în care urmează să coacem mini-tartele! Așezăm foile rotunde de aluat în formele de mini-tarte unse cu puțin unt, presând ușor cu degetele aluatul de marginile formelor, după care înțepăm aluatul din loc în loc cu o furculiță.
Dăm mini-tartele cu aluat din nou la frigider pentru 10 minute, timp în care încingem cuptorul la 190°C!
Coacem crusta pentru mini-tarte în cuptorul încins la 190°C pentru 10 minute, după care scoatem mini-tartele, le umplem cu felii de brânză gorgonzola și apoi așezăm felii de pară! Cu o pensulă, ungem feliile de pară cu puțin unt topit, Presărăm în final câțiva fulgi de chilli și puțin piper, după care dăm din nou mini-tartele la cuptorul încins pentru încă 10 minute, sau până când crusta capătă o culoare arămie, iar brânza gorgonzola face bule.
Se servesc calde, cu frunze proaspete de rozmarin!







duminică, 3 martie 2013

8 Martie cu cadouri de la Dreams Factory


„Femeia este eternitate. Iubește-o și îți va dărui nemurirea! Femeia este foc. Iubește-o și îți va aprinde viața!
Femeia este aer. Iubește-o și îți va tăia respirația, pentru ca apoi să îți fie răsuflare!

Femeia este pamânt. Iubește-o și rădăcinile tale vor avea unde să se înfigă!
Femeia este apă. Iubește-o și îți va curge prin toată ființa!”

Această postare vă este dedicată vouă, dragi femei! Alături de cele mai sincere urări de bine îmi doresc să vă fac un cadou deosebit, cu ocazia zilei de 8 martie! Cadoul deosebit vine din partea unui om deosebit de talentat, Diana de la Dreams Factory (v-am spus eu că am cunoscut multe Diane în ultima perioadă :P). 
Diana reușește cu succes să împletească stilul vintage cu stilul shabby chic în obiecte de decor și uz casnic superbe, confecționate manual! Pentru că atât mie, cât și Dianei, ne-a fost foarte greu să alegem un obiect pe care să îl oferim cadou cititoarelor noastre cu ocazia zilei femeii, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea de a vă alege singure produsul/produsele preferate! Cum? Oferindu-vă ca și premiu nu unul, ci 

două vouchere în valoare de 100 lei fiecare,
în baza cărora puteți achiziționa produsele voastre preferate din magazinul virtual Dreams Factory!

Concursul începe astăzi, 3 martie 2013, și se va încheia în data de 7 martie 2013 la ora 23:59, urmând ca extragerea câștigătorilor și anunțarea lor să se realizeze în data de 8 martie 2013 pe paginile noastre de Facebook!
Pentru a câștiga unul dintre cele două vouchere marca Dreams Factory, este necesar:
♥ Să fiți parte din comunitatea Can't boil an egg și Dreams Factory pe Facebook, cu un like pe pagină;
 Să deveniți membri ai comunității Dreams Factory prin intermediul Google Friend Connect;
 Să dați like&share acestei postări pe pagina personală de Facebook;
 Să lăsați un comentariu la această postare în care să ne spuneți numele complet și produsul preferat din magazinul virtual Dreams Factory!

Puteți să alegeți un ceas personalizat:


Sau o tăviță cu un text la alegere imprimat, care să vă fie de ajutor în diminețile romantice când vreți să vă surprindeți jumătatea cu micul dejun la pat :


Puteți alege orice alt obiect din magazinul Dianei, toate sunt deosebite!


De reținut:
- comentariile duble sau anonime vor fi eliminate!
- câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul site-ului random.org în data de 8 martie 2013!
- câștigătorii sunt rugați să trimită un mesaj cu datele de contact și o adresă validă de pe teritoriul României pe adresa de e-mail dreamsfactory1@yahoo.com până în data de 10 martie 2013!
- dacă premiile nu vor fi revendicate până în data de 10 martie 2013 cu un e-mail la adresa menționată mai sus, se va recurge la o nouă extragere și deci la desemnarea unui nou câștigător!


Vă urez mult succes!





LATER EDIT - 8 MARTIE 2013

În cele cinci zile de desfășurare a concursului, s-au înscris cincizeci și cinci persoane, după cum urmează:
1.       ANCA BUNEA
2.       IRINA TEODORA COMANITA
3.       TIMEA POP
4.       ANDREEA SERBAN
5.       OANA MARGITAS
6.       ALINA GONTOI
7.       ADELA  COTEA
8.       GICUTA ALINA BOGDAN
9.       EMILIANA VERES
10.   GEORGIANA GAVRILUTA
11.   MADALINA TROFIN
12.   ANGHARAD FRANDES
13.   OANA ILIESCU
14.   ANA MARIA DRORY
15.   DIANA IOANA BARBOSU
16.   CRISTIANA IASMINA PITIGA
17.   ELENA ANGHELUTA
18.   ANDREEA DIANU
19.   ELISABETA ELENA TANASE
20.   ADINA RADU
21.   MIHA SIMIUC
22.   BRINDUSA SCHEAUA
23.   SILVIA MIHAELA NASTRUT
24.   ANDREEA ROXANA HAMBLEJ
25.   ALICE CIOBANU
26.   ADRIANA MARIAN
27.   LAURA MIMMI
28.   FLORENTINA BALAUCA
29.   HELENE NEGOESCU
30.   LILIANA TOMA
31.   AMALIA OLTEANU
32.   ANDREEA PRIAN
33.   STEFANIA PETCU
34.   CLAUDIA OANA
35.   LAURA MUTU
36.   IONUT TARANU
37.   CARMEN BEJENAR
38.   NICA RADU
39.   DANIELA BARBU
40.   RAMONA DANIELA SCULSCHI
41.   GABRIELA GITOI
42.   OCTAVIA PUSCAS
43.   DANIELA IOANA LAZAR
44.   ANDRA CLAUDIA GLOMNICU
45.   SIMONA – JASMINE FELT ART
46.   MIRELA STOIAN
47.    TEODORA PASCANU
48.   TEONA PURDESCU
49.   GABRIELA TEODORA BALACEANU
50.   IOANA CRISTEA
51.   ALINA RUSU
52.   MIHAELA TANASA
53.   IULIA IRINA LASCU
54.   GABY DUCEAG
55.   ANDREEA MOHOREA
(în ordinea înscrierii la concurs)

Extragerea s-a realizat cu ajutorul site-ului random.org, rezultatele fiind după cum urmează:



Numărul 38 îi corespunde doamnei 
Nica Radu
!!!
iar numărul 47 îi corespunde doamnei 
Teodora Pascanu
!!!

Mulțumesc tuturor pentru participarea la concurs și vă urez un sincer ”LA MULȚI ANI!”, să fiți iubite și să aveți parte de toate florile, iubirea și atenția din lume, și nu doar astăzi!
Cu drag,
     Diana



vineri, 1 martie 2013

Mărțișor


Dragii mei, vă doresc o primăvară cu zile senine, cu mult soare, vânt și ploi cât mai puține... atât afară, cât și în priviri! Să-i urăm rămas bun iernii friguroase și să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine, cu flori și zâmbete!