Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 decembrie 2012

Daruri cu drag pentru voi de la Talise Jewels


Brăţările cu şnur roşu au devenit IT Items. Începând cu Madonna, Paris Hilton, Nicole Richie, Ashton Kutcher şi pănă la femei simple din Israel, toată lumea le poartă. 
Şnurul roşu vine din Kabbalah, fiind darul divin de la mormântul sacru al mamei Rachela. Potrivit unei tradiţii, un şnur rosu se înfaşoară la mormânt de şapte ori, devenind astfel sacru şi cu puteri tămăduitoare, vindecând pe oricine îl poartă la mână.
Superstiţiei deochiului i se oferă foarte mare importanţă în diferite culturi religioase, astfel că oamenii au gândit modalităţi de apărare împotriva energiilor negative pe care ceilalţi le îndreaptă (conştient sau inconştient) asupra noastră. Turcii ţin la intrarea în casă şi în bijuterii "nazar boncuk", iar popoarele arabe au "hamsa", mâna Fatimei, fiica profetului Mohamed.
Însă, cea mai populară formă de protecţie împotriva deochiului este şnurul roşu purtat la mână. Chiar şi în cultura noastră, copiilor mici li se pune la mână un astfel de şnur pentru a nu fi deocheaţi. Cultura Kabbalah spune că purtând un astfel de şnur se crează o energie mentală şi spirituală protectoare.
În ultimul timp, odată cu adoptarea acestei forme de protecţie de către vedete ce au îmbrăţişat Kabbalah şi nu numai (Madonna, Britney Spears, Victoria Beckham), brăţările cu şnur roşu au devenit accesorii la modă. Astfel că, reinterpretări ale acestor simboluri au început să apară. Pe o braţară din şnur roşu se pot prinde cristale swarovski, bănuţi din aur sau argint, plăcuţe cu mesaje inscripţionate, figurine precum elefanţi, trifoi, fetiţe, băieţei şi chiar, pentru dubla protecţie, mâna Hamsa.

Theodora de la Talise Jewels ne invită să fim în tendinţe oferind cadou nu una, ci două brăţări cu şnur roşu sau negru, la alegere (brăţările sunt cele prezentate în imagine).

Pentru a intra în posesia brăţărilor cu şnur roşu, trebuie să parcurgi paşii de mai jos:
- Fii parte din comunitatea Can't boil an egg cu un Like pe Facebook;
- Dă share pe Facebook acestei postări (apasă butonul ”distribuie” din partea de jos a postării), cu titlul "Vreau brăţara Talise de Crăciun";
- Revino pe blog cu un comentariu la această postare și spune-ne cu ce nume ești înregistrat pe Facebook și participi la concurs!

Este important să știi că:
- nu vor fi luate în considerare comentariile duble și anonime
- vor fi luaţi în considerare doar participanţii care au îndeplinit toate cele trei condiţii de participare! 
- perioada de participare la giveaway începe de astăzi, 11 decembrie 2012 și se încheie sâmbătă, 15 decembrie 2012, ora 23:59!
- câștigătorii brăţărilor vor fi aleşi cu ajutorul site-ului random.org în data de 16 decembrie 2012 și vor fi anunțaţi printr-un update la această postare și pe pagina Facebook a blogului!
- câștigătorul este rugat să trimită datele de contact și o adresă de pe teritoriul României pe e-mail cantboilanegg@yahoo.com până în data de 17 decembrie 2012, ora 23:59. În cazul în care câștigătorul nu va trimite un e-mail cu datele sale de contact, se va recurge la o altă extragere și desemnarea unui alt câștigător!
- dacă aveți orice fel de nelămuriri sau întrebări, vă rog să mi le adresați pe e-mail cantboilanegg@yahoo.com, altfel nu voi putea răspunde la îndrebările din cadrul comentariilor.


Orice alte modele de brăţări vă plac, precum şi alte bijuterii, vor putea fi comandate de pe blogul Theodorei, 

Mulţumesc Theodorei pentru cadourile oferite şi vă urez mult succes!


UPDATE
And the winners are:

Diana Ioana


Ana Neagoe
Felicitări, fetelor! 
Vă rog să îmi transmiteţi pe adresa de e-mail menţionată mai sus culoarea şnurului pentru brăţară (poate fi roşu, bleumarin, crem sau negru) şi adresa la care doriţi să fie trimise brăţările! Dacă vom primi datele cerute în cursul zilei de astăzi, brăţările vor pleca mâine dimineaţă spre voi, şi de Crăciun veţi putea purta brăţara Talise!
Să le purtaţi cu drag!!!


9 comentarii: