Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 noiembrie 2012

Întâlnirea pasionaților de fotografie din Sibiu, ediția ICrispus Pub şi fotograful Vali Novacovschi inaugurează la Sibiu, începând cu luna noiembrie, întâlnirea pasionaţilor de fotografie, un eveniment care se adresează „fotografilor care au ceva de spus”.
„Evenimentul va avea loc în fiecare lună şi este adresat acelor fotografi care au ceva de spus, fotografilor cu simţ estetic, ale căror fotografii nu sunt simple redări ale unui subiect. Căutăm fotografi care au un punct de vedere, care transmit mesaje puternice prin fotografiile lor”, spun organizatorii.

Evenimentul are ca scop aducerea în acelaşi spaţiu a iubitorilor de fotografie şi iubitorilor de frumos, ”fără orgolii, fără prejudecăţi. Oameni care au aceeaşi pasiune şi care pot împărtăşi cu alţi oameni asemenea lor”, mai spun organizatorii.

Prima ediţie a pasionaţilor de fotografie se va desfăşura sub titlul de EXPOSEU:U. În fiecare lună, la aceste întâlniri vor participa profesionişti în domeniu.

Invitatul special EXPOSE:U este fotograful Radu Stănese, unul dintre cei mai buni fotografi din România. Radu Stănese a fost premiat cu numeroase distincţii în domeniu şi a colaborat cu reviste precum: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Photo Magazin sau Playboy, iar fotografiile sale au participat la saloane naţionale şi internaţionale precum: Molieres sur Ceze (Franţa), Pasching (Austria), Rivne (Ucraina), Istanbul (Turcia) sau Macon (Franţa), va aborda tema "Comunicare si Manipulare Fotografica"
Fotografii vor fi invitaţi să-şi expună lucrările care vor putea fi vizionate de publicul curios pe parcursul întregii luni, până la următoarea întâlnire. Cei interesaţi să participe pot trimite un e-mail cu o fotografie la adresa exposecrispus@gmail.com. Fotografiile trebuie să aibă următoarele specificaţii tehnice: 254/381 mm, 300 DPI, format JPG RGB și să fie trimise până pe data de 11 noiembrie.
„Mizăm pe autocenzura dumneavoastră, astfel încât să nu postaţi imagini de calitate îndoielnică. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta imagini care nu respectă acest criteriu”, transmit organizatorii.
EXPOSEU:U va avea loc în 17 noiembrie, de la ora 18:00, în Crispus Pub (Str. Mărăşeşti Nr.9), iar tema va fi liberă.
Toate fotografiile trimise se vor analiza impreuna cu invitatul special al evenimentului, domnul Radu Stanese, iar numarul maxim acceptat pentru vernisaj este de 50.
Deoarece, deocamdată, evenimentul nu este sponsorizat, este necesar ca fiecare participant la expoziție să își suporte costul printului (de care se vor ocupa organizatorii). Costurile se ridică până la aproximativ 7-11RON. ”Este necesar să trimiteți poza pe mailul de mai sus și noi ne ocupam de tot, iar in data de 17.11.2012 la ora 18:00 ne vedem in Crispus Pub la lansarea evenimentului si fiecare dintre expozanti poate plati atunci printul” - transmit organizatorii evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu