Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 aprilie 2012

Bunatati pentru masa de Pasti

          Dragii mei dragi... am realizat pentru voi un colaj al celor mai apreciate prajituri/deserturi prezentate aici pe blog, care s-ar potrivi de minune atat pe masa de Pasti, cat si pe orice masa festiva! Nu am timpul necesar sa scriu si motivele pentru care am ales fiecare desert ca parte din acest colaj, insa stiu ca, dupa citirea ingredientelor, fiecare dintre voi isi va alege preferatul in materie de desert!
          Voi posta pe rand poza si titlul fiecarui desert care ne-a incantat de-a lungul timpului si pe care va invit cu drag si cu toata increderea sa il incercati cu ocazia sarbatorilor pascale!


          Va invit sa accesati si urmatorul link: http://cantboilanegg.blogspot.com/2011/04/top-10-prajituri-pentru-masa-de-pasti.html! Aici veti gasi un top personal al celor mai bune pajituri, realizat in urma cu un an, in care veti regasi retete ale unor prajituri la fel de gustoase ca si cele prezente in colajul de astazi!
          Nu stiu daca sa va urez de pe acum "Sarbatori fericite!", insa stiu ca sunt mai mult decat ocupata si nu pot sa imi dau seama daca reusesc sa mai postez vreo reteta pana la Pasti, insa vreau sa stiti ca ma gandesc la voi si va urez sa aveti parte de sarbatori luminate, pline de liniste sufleteasca, va doresc o masa imbelsugata in jurul careia sa stea toti cei dragi inimilor voastre... sa va bucurati si sa ciocniti oua vestind invierea Mantuitorului!
          9 comentarii: