Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 mai 2011

Spaghetti cu sos rosu

























Gata cat ai zice "Hocus Pocus Preparatus", cu sos facut din rosii si ciuperci proaspete, pastele au fost o incantare la cina din seara asta! Intr-adevar ne era si foame, insa au fost delicioase!
Cantitatile sunt relative, in functie de cantitatea de sos dorita. Eu am folosit:
- doua rosii
- opt ciuperci Champignon mici
- bacon
- spaghetti pentru doua persoane
- condimente (eu am folosit: sare, piper si boia de ardei dulce)
- putin ulei



















Intr-o tigaie incingem doua-trei linguri de ulei si calim ciupercile si baconul feliat! Calim aproximativ 4-5 minute la foc mediu!



















Adaugam rosiile taiate cubulete si condimentam! Lasam sosul la foc mic sa fiarba! Este gata cand apa din rosii scade si se transforma intr-un sos!



















Asezonam cu cateva frunze de patrunjel verde si servim cu spaghetele fierbinti!
Pofta buna!

Un comentariu: