Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 aprilie 2011

Farfalle cu somon si legume

Intotdeauna cand vine vorba de mancaruri rapide si gustoase, solutia mea este paste! Fusilli, penne, spaghetti sau, astazi farfalle, pastele sunt mereu la indemana oricui, se gasesc la preturi accesibile tuturor si, combinate cu ingrediente bine alese, fac un pranz pe cinste!
Pentru farfalle cu somon si legume avem nevoie de:
- farfalle (in functie de numarul de portii)
- somon, evident
- un buchetel de broccoli
- doi morcovi
- putin parmezan pentru decor



















Fierbem pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, si curatam si taiem legumele!
Punem morcovii la fiert in apa cu putina sare si dupa 3 minute adaugam si buchetelul de broccoli, rupt in bucati mai mici! Somonul il prajim pe grill sau in tigaie cu un strop de ulei de masline!
Cand legumele si pastele sunt fierte le strecuram si le amestecam cu somonul taiat bucatele mici!
Se servesc cu putin parmezan razuit!
P.S. Scoateti morcovul din compozitie, si fierbeti pastele al dente (5 minute) si aveti un pranz minunat pentru dieta Montignac!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu