Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 martie 2011

1 Martie

Iata cum... inca o data, vedem cum zapada a trecut, frigul va incepe sa ne ocoleasca, soarele va reusi usor usor sa ne incalzeasca si sa ne bucure privirile prin zilele insorite de primavara! Da, primavara isi reintra in drepturi si, la fel ca in fiecare an, ne dorim sa ne putem bucura de primele raze ale soarelui, de intaii ghiocei, de primii muguri ai pomilor, zgribuliti acum de la geroasa iarna! Desi astazi e, oficial, prima zi de primavara, mai e atat de putin pana cand tot ce ne va inconjura va imbraca o haina verde, placut inmiresmata, gata sa ne bucure simturile!
Va doresc tuturor o primavara insorita, cu multe flori si culoare din plin, cu bucurii si impliniri de toate felurile! Iar pentru doamne si domnisoare, un mic e-martisor, cu mentiunea: multumesc pentru ca imi vizitati blogul si imi apreciati munca!

Un comentariu:

  1. Drga Diana, te felicit pentru premiul primit, consider ca il meriti din plin si ma bucur ca esti rasplatita pentru aceste lucruri minunate pe care le faci.....recunosc ca ma pierd printre randurile scrise de tine ....chiar imi face placere sa intru pe pagina ta.Inca o data felicitari si sper sa ne vedem curand:)

    RăspundețiȘtergere