Faceți căutări pe acest blog

vineri, 18 februarie 2011

Sausages casserole

Mi-ar placea sa pot oferi varianta in limba romana a acestui fel de mancare... dar nu prea am avut idei stralucite! Parca nu e nici tocanita cu carnati, nici carnati cu garnitura de legume! Asa ca raman la denumirea originala englezeasca: Sausages casserole.
Este rapid de preparat si foarte gustos!
Avem nevoie de:
-2 morcovi
- un ardei rosu si unul verde
- o ceapa
- doua rosii
- carnaciori afumati/neafumati, dupa preferinta
- o conserva de fasole boabe fiarta



















Pentru inceput, punem carnatii pe gril si ii dam la cuptorul incins pana se rumenesc pe ambele parti.
Taiem ceapa julien si o calim in doua linguri de ulei incins! Cand ceapa devine sticloasa, adaugam ardeiul si morcovii taiati fasii maricele!



















Calim legumele aproximativ 4-5minute la foc potrivit, dupa care adaugam o jumatate de litru de apa! Lasam totul sa fiarba pana cand apa scade la jumatate! Asezonam cu sare si piper dupa gust!

In final, adaugam fasolea boabe si carnatii prajiti, lasand totul la foc potrivit pana cand incepe sa fiarba!



















Asezam in farfurie, presaram putin patrunjel tocat si... Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu