Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 februarie 2011

David Postatny photography

Mi s-a parut draguta ideea de a crea rubrica “Invitatie la cafea” si de a avea printre invitati oameni pe care ii apreciez cu adevarat!
Ma simt cu siguranta onorata si magulita de acceptul invitatiei la cafea al Adinei si Radu, un cuplu de fotografi exceptionali, cunoscuti sub numele de “David Postatny Photography”! Adina si Radu, parintii unui baietel de 3 ani, pe nume David, au hotarat ca totul sa se desfasoare sub numele fiului lor. Asa a luat fiinta David Postatny photography.
Poti ajunge sa cunosti un om prin prisma activitatii sale, de multe ori! Astfel ca, imaginea celor doi talentati fotografi este mai mult decat oglindita in lucrarile lor, pe care sunt sigura ca, la fel ca si mine, le veti considera adevarate opera de arta! Pasiunea, profesionalismul si maiestria celor doi se convertesc armonios in fotografiile pe care le vedeti mai jos, putine, ce e drept, insa mai multe din lucrarile lor puteti gasi aici! Tot acolo veti gasi si alte informatii de contact, sunt sigura ca veti dori sa ia parte la multe din evenimentele importante din viata voastra!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu