Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 noiembrie 2010

Toast cu sunca si oua ochiuri

Cum poti face dintr-un mic dejun banal un mic dejun deosebit, cu care sa ne surprindem simturile? Sa surprindem simturile intr-un mod placut, bineinteles :)!
Iata ce va propun:
Toast cu sunca si oua ochiuri (nimic mai simplu si mai rapid)
Pentru doua portii avem nevoie de:
- doua felii de paine toast
- doua oua
- doua felii de sunca
- cascaval
- ulei pentru prajit
- sare, piper sau alte condimente dupa gust



















Feliile de paine toast se pun la prajit!



















Intr-o tigaie adaugam ulei si lasam sa se incinga.



















Cand uleiul este incins spargem ouale si le turnam in tigaie.



















Pentru a obtine un ou ochi bine prajit, cu ajutorul unei linguri turnati ulei incins pe toata suprafata ochiului.



















Peste feliile de paine prajita se aseaza cate o felie de sunca...



















...apoi asezam ouale ochiuri cu ajutorul unei palete de bucatarie.



















Peste ochi asezam doua-trei felii de cascaval si dam la cuptorul incins 2-3 minute, pana se topeste bine cascavalul.



































































Pofta mare!                                                                                         

Un comentariu:

  1. tu mananci in fiecare zi ce gatesti si le pui aici sa ne faci noua in ciuda!!!!pai asta e frumos??ia zi??

    RăspundețiȘtergere